Sinema/TV - Haberler

James McAvoy, Avengers ve X-Men hakkında konuştu

Hollywood’un sevilen erkek yıldızlarından bir tanesi olan James McAvoy, bu sene içerisinde ilk olarak Glass filmiyle karşımıza çıkacak. Yardımcı erkek oyuncu rolüyle Samuel L. Jackson’la birlikte oynayacak olan James McAvoy, aynı zamanda X-Men filmleriyle de ününe ün katmıştı. Serinin önemli karakterlerinden olan Charles Xavier / Professor X‘i canlandıran James McAvoy, X-Men serisinin gelecekte Avengers ile birleşmesinin pek iyi olmayacağını düşünüyor. X-Men temasının, Avengers ile pek uyumlu olmadığına dikkat çeken Avoy, görünüşe göre Fox’un, Disney’e satılmasından rahatsız durumda.

James McAvoy’dan X-Men açıklaması

Henüz X-Men markasına dair herhangi bir çalışma yapmayan Disney, muhtemelen Avengers markasını tükettikten sonra Fox’tan satın aldığı markalara geçiş yapacaktır. Markaların film haklarını elinde bulunduran Disney’in şu anda popüler kültürde en büyük gelir kapısı Avengers kahramanları ve Star Wars oldu. Doğru yatırımlarla büyümeye devam eden Disney, ilerleyen dönemde diğer Hollywood yapımlarını da etkisi altına alacaktır.

Bu sene içerisinde Marvel sinematik evrenine ait birden fazla filmle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Disney, sene sonunda Star Wars’la da gişe rekorları kıracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu