Sinema/TV - Haberler

Jason Momoa’nın oynadığı Aquaman filminin son fragmanı yayınlandı

DC evreninin beklenen filmi Aquaman‘in son fragmanı yayımlandı. Yayımlanan fragman, film için beklentilerimizi yükseltiyor. 

Yayımlanan fragmanda iki kötü karakteri de görme imkanına erişiyoruz.

Jason Momoa‘nın Arthur Curry’yi, Amber Heard‘ün ise Mera adlı karaktere can verdiği Aquaman filmi 21 Aralık 2018 tarihinde çıkış yapacak. Film için yayımlanan son fragman bizleri görsel bir şölenin beklediğini gösteriyor. 

Fragmanın genelinde çok büyük spoiler içeren bilgiler olduğunu söyleyemeyiz. Nuidis Vulko karakterini canlandıran Willem Dafoe‘nin Arthur Curry’yi eğittiğini ve onu ilk kez Atlantis’e götürdüğü sahneye şahit oluyoruz. Ayrıca filmde yer alacak olan süper kötülerimiz Ocean Master‘ı ve Black Manta‘yı fragmanda görüyoruz.

Fragmanın belki de en etkileyici sahnesi, devasa su altı savaşının yaşandığı kısım. Buradaki savaş sahnesi gerçekten büyüleyici gözüküyor. Hatta biraz Star Wars havasında olduğunu da söyleyebiliriz. 

Aquaman, daha öncesinde Justice League filminde gözükmüş ve hayranlar tarafından beğenilen bir karakter olmuştu. Kendi filminde Jason Momoa’nın bu başarıyı devam ettirip ettiremeyeceğini merak ediyoruz. Film hakkındaki tek korkumuz ise, aşırı efekt ve CGI içeren sahnelerin filmi mahvetmesi. Umarız bu korkumuz doğru çıkmaz da başarılı bir DC filmi izleriz. Peki sizler Aquaman filmi için heyecanlı mısınız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu