Sinema/TV - Haberler

Jeremy Renner kaza geçirdi, durumu ağır

Avengers dünyasında Hawkeye olarak rol alan 51 yaşındaki ünlü oyuncu Jeremy Renner, geçtiğimiz Pazar günü Nevada’daki evinin önünde kar kürerken bir kaza geçirdi. Yıldızın menajerinden gelen açıklamaya göre olayın hemen ardından helikopterle hastaneye kaldırılan yıldızın durumu ağır ancak stabil halde.

Jeremy Renner kaza geçirdi

Jeremy Renner kaza geçirdi

Yoğun kar yağışı altında bulunan ABD’de birçok ölümlü kaza da meydana geldi. Bunlardan biri de Jeremy Renner’in geçirdiği kaza. Elimizde olayın ayrıntılarına dair çok fazla bilgi bulunmuyor. Birçok kaynakta sadece hava durumuna bağlı kaza olarak açıklanıyor. Ancak bunun bir araçla gerçekleşlen bir kaza mı yoksa başka bir şey olduğu henüz belli değil. Bölge şerifi daha çok detaya ulaşabilmek için araştırma yapıyor. Bu sebeple elimize bilgi ulaştıkça da haberi güncelleyeceğiz.

Jeremy Renner, Avengers’da yer alan karakteri için bir de Hawkeye dizisi hazırlamıştı. Görevimiz Teklike: Hayalet Protokülu, American Hustle gibi filmlerde rol almış, The Hurt Locker  The Town’daki oyunculuğuyla da Oscar’a da aday olarak gösterilmişti.

Oyuncu şu aralar Paramount+ dizisi The Mayor of Kingstown’da Mike Mclusky rolünde yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu