Sinema/TV - Haberler

John Wick 4 fragmanı Türkçe altyazılı olarak yayınlandı

Ünlü oyuncu Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği John Wick 4 fragmanı Türkçe altyazılı olarak yayınlandı. Serinin merakla beklenen yeni filmi için gelen bir dakikadan biraz daha uzun video, aksiyonuna ve prodüksiyonun kalitesine daha yakından bakmamıza olanak sağlıyor.

John Wick 4 için ilk fragman yayınlandı

Film uzun süredir sessizliğe bürünmüştü ve geçtiğimiz günlerde paylaşılan görsel ile yeniden gündeme geldi. John Wick rolündeki Keanu Reeves’in yer aldığı görselden birkaç gün sonra ise Türkçe altyazılı olarak ilk fragman yayınlandı. Ayrıca filmin vizyon tarihi de 24 Mart 2023 olarak duyurulmuştu. İşte karşınızda John Wick 4 fragmanı:

Keanu Reeves dışında filmin kadrosunda Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada ve Clancy Brown gibi önemli isimler de yer alıyor.

John Wick 4 fragmanı Türkçe altyazılı olarak yayınlandı

Neredeyse 3 yıldan fazladır yapım aşamasında olan filmde, serinin önceki filminin hikayesi sürdürülecek. İlk olarak 2019’da vizyona giren 3. filmde Winston tarafından vurulan John Wick, Bowery King’in yardımıyla toparlanmış ve müteakibinde yüksek masadan intikam alma teklifi almıştı. Fragmanı yayınlanan John Wick 4 ise bu hikayeyi sürdürecek. Aynı zamanda filmde yönetmen Chad Stahelski’nin de söylediği gibi bizi birçok yeni karakter karşılayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu