Oyun Haberleri

Johnny Silverhand, Keanu Reeves’ten önce nasıl gözüküyordu?

Hakkında tartışma ve davaların devam ettiği Cyberpunk 2077’nin en sevilen yönlerinden birisi de Keanu Reeves tarafından canlandırılan Johnny Silverhand karakteri oldu diyebiliriz. Bizim yaptığımız yılın oyunları anketinde de en iyi performans kategorisinde ilk sırada yer alan Johhny Silverhand için oldukça farklı konsept çizimleri ortaya çıktı.

Johnny Silverhand daha önce nasıl gözüküyordu?

[reklam=496]

Duyurusu çok daha öncesine dayansa da Witcher 3 ek paketlerinin ardından yapımına başlanan Cyberpunk 2077 için Keanu Reeves isminin ilerleyen aşamalarda düşünüldüğünü biliyoruz. Doğal olarak oyunun ilk yapım döneminde farklı bir karakter portresi çizilmişti. CD projekt Red ana tasarımcılarından birisi olan Lea Leonowicz, Artstation hesabından paylaştığı görseller ile Johnny Silverhand’in Keanu Reeves öncesinde nasıl gözüktüğünü gözler önüne sermiş.

Bu eski konsept çizimlerine baktığımızda benzer hatlar görmek mümkün. Zaten masaüstü oyunundan esinlenildiği için sol kolunun sibernetik olması, dövmeleri gibi konularda benzerlikler aynen yerini korumuş. Eski tasarımda Johnny’nin eski günlerinden kalan yara izlerinin daha belirgin olduğunu da görüyoruz. Tabi Keanu Reeves işin içerisine girince karakterin yüzündeki bu yara izleri kaldırılmış. Aşağıdan bu eski tasarımlara ait görsellere göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu