Sinema/TV - Haberler

Joker filminin beklenen fragmanı yayınlandı

DC tarafının en çok dikkat çeken kötüsü olan Joker için yapılan film, bu sene vizyona girecek. Geride bıraktığımız saatlerde posteri yayınlanan filmin ilk fragmanı çıktı. Joaquin Phoenix‘in, Joker olduğu filmde Joker karakterinin ortaya çıkış hikayesini göreceğiz. Fragmanda Joaquin Phoenix’in filmdeki performansı ön plana çıkartılmış. Karakterin yaşadığı psikolojik durum ve hayata karşı olan bakış açısının bir anda değişmesi, filmde nasıl gösterilecek merak ediyoruz.

Yeni Joker filminin beklenen fragmanı yayınlandı

Şimdiye kadar Hollywood‘da gösterilen diğer Joker tiplemelerinden oldukça farklı olan yeni Joker karakterinin, diğer DC filmlerinin geçtiği evrene katılıp katılmayacağı da merak ediliyor. Son olarak Jared Leto‘nun canlandırdığı Joker karakteri, eleştiriler toplasa da belli bir kesim sinemasever tarafından beğenilmişti.

Daha öncesinde birçok projede yer alan ünlü oyuncu Joaquin Phoenix’i Joker rolünde göreceğimiz filmde Zazie Beetz ise Sophie Dumond isimli karakteri canlandıracak. Pek fazla büyük bir bütçesi olmayan filmde ayrıca Robert De Niro gibi ödüllü bir oyuncu da bulunmakta. Joker filminin Ekim 2019’da gösterime gireceğini de hatırlatalım. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu