Oyun Haberleri

Josef Fares, Xbox Series X ismi için açtı ağzını yumdu gözünü

Oyun dünyasını az buçuk takip ediyorsanız Josef Fares ismini eminim duymuşsunuzdur. Daha önce Brothers: Tale of Two Sons ve A Way Out gibi oldukça başarılı oyunlara imza atan Josef Fares, şu sıralar ise It Takes Two isimli bir oyun üzerinde çalışıyor. Yine co-op odaklı olacak bu oyun Video Game Awards 2020 töreninin de en başarılı tanıtımlarından birisine imza atmıştı.

Josef Fares “Ne yapıyorsun Microsoft?”

[reklam=496]

Konumuza dönecek olursak Josef Fares yaptığı başarılı oyunlar dışında sivri dilli açıklamalarıyla da sık sık gündeme gelen bir isim. Daha önce katıldığı VGA töreninde Oscar törenine karşı yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu. Fares bu sefer ise Xbox Series X konsolunun ismini kafaya takmış.

“Bu çok kafa karıştırıcı bir isim” (That’s a f***ing confusing name) açıklamasını yapan Fares, sözlerine şu şekilde devam etmiş. “Kaybediyorlar adamım, neler oluyor? Series S, X, Mex, Next.. Hadi ama bu delilik. Buna Microsoft Kutusu diyin olsun bitsin. Bilmiyorum, bana tam bir karmaşa gibi geliyor. İnanın bana onların bile ofiste kafası karışıyordur. Nedir bu X,S.. Bilmiyorum ne oluyor”

Anlaşılan birçok oyuncu gibi konsolun ismini Fares de kafa karıştırıcı bulmuş ve her zamanki üslubu ile bu konuyu ele almış. Noel dönemi Xbox Series X ismini karıştıran bazı ebeveynler çocuklarına yanlışlıkla Xbox One X satın almışlardı. Genel kanı ise Microsoft’un isim konusunda daha iyi tercihler yapabileceği konusunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu