Oyun Haberleri

Juggernaut: Kuryeyi yakalayın!

Bir MMORPG savaşçısı olarak toplulukların şampiyon casusları Saj ve Fenj’i yakından tanıyorsunuz. Ait olduğunuz tarafa göre onları ya korudunuz ya da durdurmaya çalıştınız. Ünlü kuryeler yorulmak nedir bilmeden, mesajları büyük gizlilik içinde taşıyorlar. Bazen dokümanların içerikleri karşı topluluğun askeri istihbaratına sızmıyor değil. İşte o zaman devreye toplulukların askerleri giriyor…

Geçtiğimiz Cuma, Çelik Lejyon kuryesi Saj, Doreyma’dan neredeyse elini kolunu sallayarak geçerek hedefine ulaştı. Şimdi sıra kendi kuryesini Krein’in Kalesi’ne ulaştırmaya çalışacak olan Özgür İttifak’ta.

22 Temmuz Cuma günü, Türkiye saati ile 18:00’de Dumanlı Yükseklikten yola koyulacak olan Fenj, Krein’in Kalesi’ne tek parça halinde ulaşmaya çalışacak. Gayet tabii Çelik Lejyon üyeleri onu durdurmak için ellerinden geleni yapacaklar. Bu arada Özgür İttifak üyeleri de kuryelerini olanca güçleriyle destekleyecekler.

Daha fazla bilgi için hemen https://tr.juggergame.com adresini ziyaret edin!

Juggernaut, ödüllü bir MMORPG’dir (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game). Ücretsiz oynanabilen bu browser oyunu için bir istemci indirmenize ya da herhangi başka bir kurulum yapmanıza gerek yok. Oyunu, doğrudan ve anında browser pencereniz üzerinden oynayabilirsiniz.  

İki büyük güç Haradan’a hakim oluncaya kadar geçen sürede, dağlar çöllere, ormanlar bataklıklara dönüştü. Bataklıklar okyanusların derinliklerine karıştı ve okyanusların dibinden yeni kıtalar, dağlar yükseldi. Bu iki büyük güç ise dünyaya tamamen başka bir boyuttan ulaşmış olan Avcılar ve dünya sakinlerine Tanrılar tarafından bahşedilen efsanevi Juggernaut zırhıydı.

Avcıların bağrında yanan yıkım hırsı, Haradan’ın birçok canavarını onları nihai hedeflerine ulaşmada desteklemeye iter. Avcıların nihai hedefi ise dünyadaki bütün yaşamı üzerindekilerle birlikte silip süpürmek ve geride tam viranelik bırakmaktır. İçinde düzenli olaylar, büyüleyici görevler, birçok meslek, binek hayvan ve çok daha fazlasını barındıran bu dünyaya dalmak için daha fazla beklemeyin! Canavarları doğrayıp, görevleri tamamlayıp ve güçlü liderleri zindanlarında yenilgiye uğratarak, yaşadığınız dünyanın ve zamanın ne kadar tehlikeli olduğunun farkına daha iyi varacak ve hedefinize her geçen gün daha da yaklaşacaksınız: Zırhların zırhı olan Juggernaut’u kuşanarak kahramanların içinde en güçlüsü konumuna gelmek ve dünyayı kurtarmak!

– Basın Bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu