Sinema/TV - Haberler

Jurassic World: Fallen Kingdom için yeni bir teaser geldi

Jurassic World, bildiğiniz gibi sinemanın en köklü filmlerinden biri olan Jurassic Park‘ın devamı olarak karşımıza çıkmış ve seri için yepyeni bir başlangıcın da kapılarını aralamıştı. Jurassic World ile kapılarını bir kez daha ziyaretçilerine açan devam halkası için tanıtım çalışmaları bir süre önce başladı. Geçtiğimiz günlerde Chris Pratt‘ın canlandırdığı Owen karakterini ufak bir dinozoru beslerken görmüştük. Bugün ise Jurassic World: Fallen Kingdom ya da Türkçe adı ile Yıkılmış Krallık filmi için yeni bir teaser daha yayınlandı.

Jurassic World: Fallen Kingdom fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Bu kısa teaser videoda Owen, Claire ve henüz adını bilmediğimiz bir karakteri kaçarken görüyoruz. Tabi dinozorlardan kaçan ekibimizi başka bir sürpriz de bekliyor. Ayrıca bu teaser videosu ile birlikte filmin ilk fragmanının Perşembe günü yayınlanacağı da belirtilmiş.

J.A. Bayona’nın yönetmenlik koltuğuna oturacağı filmde bir önceki filmde de başrolleri paylaşan Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard yer alacak. Ayrıca seriden aşina olduğumuz Jeff Goldblum ile birlikte Jurassic Park’ta yer alan bazı oyuncuları da yeni filmde görme şansına erişeceğiz. Jurassic World: Yıkılmış Krallık filminin 8 Haziran 2018’de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu