Oyun Haberleri

Kaldırılan PSN indirimleri ile ilgili ilk açıklama geldi

Playstation Store üzerindeki indirim sayfasının kaldırılması ile ilgili Playstation Türkiye‘den kısa bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada problemin nedeni tam olarak belirtilmese de indirim fırsatlarının ülkelere göre değişiklik gösterebildiği belirtildiği gibi sonraki indirim dönemine dikkat çekilmiş.

Kaldırılan PSN indirimleri ile ilgili ilk açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde Playstation Store sayfasında indirimlerin kaldırıldığı fark edilmiş ve bildiğiniz gibi bu durum büyük tepkilere sebep olmuştu. Mart ayının indirimlerinin sadece Türkiye özelinde gözükmemesi ve bu sekmenin tamamen kaldırılmış olması tartışmaları da beraberinde getirmişti. Bazı kullanıcılar olayın teknik bir arızadan meydana gelebileceğini düşünse de bazı kullanıcılar ise indirim sayfasının kaldırılmasını fırsatçılık olarak gördüğü gibi, zamanlamasına da dikkat çekmişlerdi. İşte bu tartışmaların ardından gözlerin çevrilmiş olduğu Playstation Türkiye’den konuyla ilgili kısa bir açıklama geldi. Yapılan açıklama şu şekilde;

“Playstation Store indirim ve fırsatları ülkelere göre değişiklik gösterebiliyor. Mart indirimleri maalesef Türkiye’de geçerli değildi. Ama önümüzdeki hafta başlayacak olan ve çok daha fazla içeriğin yer alacağı Bahar indirimleri ülkemizde geçerli olacak”

 

GÜNCELLEME: Arkadaşlar merhaba, her konuda olduğu gibi bazı arkadaşlar bu konuda da peşin konuşarak kaynak konusunda bizi suçlamış.  Bir instagram mesajından bahsediliyor. Görmedim ve kaynağımız orası değil. Bu mesaj PS Türkiye tarafından oyun basininda olan herkese bu şekilde gönderilmiştir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu