Oyun Haberleri

Kara Cuma en çok PlayStation’a yaramış

Geride bıraktığımız hafta tüm dünyada düzenlenen Kara Cuma (Black Friday) alışveriş etkinliği, her endüstrinin tüm üreticilerine kar sağlamayı başardı. Özellikle elektronik kanadında oldukça büyük bir alışveriş çılgınlığının olduğu Kara Cuma kapsamında, video oyun sektöründe de hareketlenmeler oldu. Sony’e ait olan PlayStation markasının yöneticileri ise PlayStation tarihinin en iyi Kara Cuma’sının bu yıl olduğunu açıkladı. PlayStation 4 platformuna ait tüm konsolların maksimum satış grafiğine yükseldiğini, oyun satışlarının oldukça iyi gittiğini ve PlayStation Plus abonleliklerinin büyük bir kesim oyuncu tarafından uzatıldığını söyleyen yöneticiler durumdan oldukça memnun durumda.

PlayStation tarafı Kara Cuma’dan oldukça memnun

Son özel oyun olarak Gran Turismo: Sport‘un çıktığı PlayStation 4 platformunda PlayStation VR‘ın da oldukça iyi satış rakamlarına sahip olduğu belirtiliyor. Yetkililer herhangi bir net rakam paylaşmadı fakat sekizinci jenerasyon konsol neslinin galibini artık PlayStation 4 olarak kabul edebiliriz.

PlayStation 4 haricinde Nintendo tarafında Switch konsolunun da oldukça iyi sattığı söyleniyor. Super Mario Odyssey sayesinde oldukça fazla konsol satan Nintendo, bakalım 2018 yılında nasıl bir plan izleyecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu