Oyun Haberleri

Keanu Reeves, Cyberpunk 2077 oynamaya başlamış bile

Türkçe altyazı desteğine de sahip olan Cyberpunk 2077 için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Playstation 4 sürümündeki sızıntılar ile gündeme gelen oyun için yapım ekibinden yeni açıklamalar görmeye devam ediyoruz. Bu sefer ki açıklama ise CD Projekt Red CEO’sundan geldi ve Keanu Reeves‘ın bir süredir Cyberpunk 2077 oynadığı açıklandı.

Keanu Reeves, Cyberpunk 2077’yi çok sevmiş

[reklam=496]

CD Projekt Red CEO’su Adam Kicinski katıldığı bir söyleşide ünlü oyuncu Keanu Reeves‘ın Cyberpunk 2077’yi bir süredir oynadığını ve çok sevdiğini dile getirmiş. Bu konu hakkında sorulan soruya “Keanu oyunu oynadı. Ama bildiğim kadarıyla henüz bitirmedi. Ama kesinlikle oynadığını ve çok sevdiğini biliyorum” ifadelerine yer vermiş.

Keanu Reeves bildiğiniz gibi oyunun yapım sürecinde aktif olarak yer aldı ve oyunda Johnny Silverhand isimli önemli bir karaktere hayat veriyor. Seslendirme çalışmaları dışında karakterin motion capture çalışmalarına da imza attı. Ayrıca oyundaki motosiklet kullanımı ve bu araçların sesleri için Keanu Reeves ve ekibi ile bir çalışma da yapıldı. Reeves motosiklet tutkunu ve kendisinin Gard Hollinger ile birlikte kurmuş olduğu ARCH Motorcycle isimli bir firması da bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu