Oyun Haberleri

Kinect’in 2011 oyunları ve dedikodular

1. Dance Paradise


Ubisoft tarafından geliştirilen dans oyununun 1 Mart 2011 tarihinde çıkması planlanıyor.





2. Child Of Eden


Kinect ile tam bütünleşik olarak oynayabileceğimiz Geometry Wars’ı andıran Child Of Eden Ubisoft tarafından geliştiriliyor.




3. Brunswick Pro Bowling


Tam Kinect’e göre bir oyun tipi daha. Farsight Studios ve Crave Entertainment tarafından 31 Mart günü satışta olacak.



4. Michael Jackson: The Experience


En iyi Michael Jackson dansımızı sergileyip onun gibi hissedeceğimiz Michael Jackson: The Experience 14 Nisan’da Ubisoft tarafından yayınlanacak.




5. Virtua Tennis 4


Bu yılın bahar aylarında SEGA tarafından çıkacak Virtua Tennis 4, umarız Kinect’in yeteneklerini güzel bir şekilde kullanır.





6. Forza Motorsport 4


İşte belki de Kinect’in en çok beklenen oyunlarından biri. Harika grafikler, Kinect ile sürüş keyfi Forza ile birleşince ortaya harika bir oyun çıkacaktır diye düşünüyoruz. Bu yılın sonunda Microsoft tarafından satışta olacak.




7. Star Wars Kinect


Lazer kılıcını Kinect aracılığı ile sallamak sedece Star Wars hayranlarının değil, Star Wars’ı pek sevmeyen kitlenin bile dikkatini çekecektir. Bu yılın sonunda çıkacağı söylendi. Ancak henüz ne ekran görüntüsü ne de fragmanı var.


8. Rise of Nightmares


Kinect ile sadece spor ve dans oyunları oynanmaz. Artık korku oyunları da oynanabilir. Rise of Nightmares’ın iddiası bu yönde. Kinect ile korkacağımız günleri bekliyoruz.




9. Dedikodu : Alan Wake 2 ve/veya Max Payne


Internet kazanında kaynayan bir dedikodu. Remedy, 2010 yılından beri sadece Xbox 360 oyunları yaptığına göre (Alan Wake) Kinect ile oynanabilecek bir oyun neden yapmasın ?



10.  Gears of War veya benzeri.


Birçok oyuncunun hayalini Gears Of War veya onun gibi kaliteli bir oyunu Kinect ile oynayabilmek süsler. Gerçek olur mu? Şu an için bilinmiyor ama dedikodusu var.


 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu