Oyun Haberleri

Kingdom Come: Deliverance, Türkçe dil desteğine kavuştu

Kingdom Come: Deliverance‘in Türkçe dil desteği ile geleceğini daha önce öğrenmiş fakat oyunun çıkışında Türkçe dil desteğine kavuşamamıştık. Daha önce onlarca oyuna Türkçe dil seçeneği ekleyen Oyun Çeviri grubu, dil desteğinin yama ile ekleneceğini açıklamıştı. Tabi buna rağmen bazı sabırsız oyuncular çeviri grubunu malesef yalancılıkla da suçlamıştı. İşte Kingdom Come: Deliverance‘ın dün akşam saatlerinde yayınlanan 1.3.1 yaması ile birlikte Türkçe dil desteği geldi.

Kingdom Come: Deliverance, Türkçe oldu

İşte bu yamanın yayınlanması ile birlikte Oyun Çeviri grubu da kendi sosyal medya hesaplarından kendilerine inanmayan, hatta hakaret eden oyuncular hakkında sitem dolu bir mesajla birlikte Türkçe yamanın yayınlandığını duyurdu. Tüm bu karmaşanın sonucunda Kingdom Come: Deliverance, 1.3.1 yaması ile birlikte resmi Türkçe dil desteğine de kavuşmuş oldu. Tabi yapılan güncelleme sadece dil seçeneği ile ilgili değil. Bu güncelleme ile birlikte oyundaki hataların birçoğu giderilmeye çalışılmış ve oyundaki bazı performans sorunları üzerinde durulmuş. 

Oyunun 1.3.1 yama notlarına Steam sayfasından göz atabilirsiniz. Biz de ekip olarak bir oyunu daha Türkçe dil desteğine kavuşturan Oyun Çeviri ekibini tebrik ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu