Oyun Haberleri

Kingdom Come: Deliverance Türkçe mi olacak?

2018 yılının en başarılı RYO oyunları arasında yer alan Kingdom Come: Deliverance‘ın çıkmasına artık çok az bir zaman kaldı. Gerçekçi oynanışı, grafikleri / animasyonları ve orta çağ temasını başarı ile yansıtması yüzünden Kingdom Come: Deliverance, oyuncuları oldukça fazla heyecanlandırıyor. Fizik kurallarına uygun dövüş sistemini de işin içine katan geliştiriciler, oyun hakkında aldıkları heri dönüşlerden memnun durumda. Ancak şimdi ise ülkemizin oyuncularını memnun edecek bir haber geldi. Video oyunlara yaptığı Türkçe çeviriler ile ünlü olan Oyun Çeviri ekibi, Kingdom Come: Deliverance’ın resmi bir şekilde Türkçe dil desteğine sahip olacağını duyurdu.

Kingdom Come: Deliverance, Türkçe olacak

Karmaşık senaryoya sahip bir RYO oyunu olan Kingdom Come: Deliverance’ı, sizin de tahmin ettiğiniz üzere yabancı dil bilmeden oynamak biraz imkansız durumda. Fakat şimdi İngilizce ile arası pek iyi olmayan oyuncular, Oyun Çeviri‘nin ortaya koyacağı bu yamadan sonra senaryoyu daha iyi bir şekilde anlayabilecekler. 

Kingdom Come: Deliverance oynanış tarafında her ne kadar For Honor veya Mount & Blade kadar akıcı gözükmüyor olsa da, oyuna vereceğiniz paranın karşılığını alabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu