Oyun Haberleri

Kingdom Come’ın en popüler modu tabi ki çıplaklık üstüne

Kingdom Come: Deliverence bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıktı ve şu sıralar oyun dünyasının en çok konuşulan oyunlarından biri haline geldi. Farklı dövüş sistemini akıcı görev yapısı ile birleştiren oyunun en büyük özelliklerinden birisi de mod desteğini de beraberinde getirmesi. Peki oyun için ilk çıkan modlardan en popüleri sizce hangisi?

Kingdom Come’a çıplaklık modu geldi

Skyrim oynayanlar hatırlayacaktır, oyunun en popüler modlarından birisi Naked modu, yani çıplaklık modu olmuştu. işte bu mod Kingdom Come: Deliverence‘ın çıkışı üzerinden çok fazla geçmeden oyuna eklenmiş durumda. Dahası oyunun en popüler modlarından biri haline geldi bile. Hazırlanan bu mod tıpkı Skyrim’de olduğu gibi oyundaki NPC karakterleri çıplak bir hale getiriyor.

Tabi oyunda mod desteği olunca ilerleyen günlerde daha farklı modlar da gelecektir diye tahmin ediyoruz. Özellikle Skyrim gibi açık dünya olduğunu da göz önüne alırsak mod yapımcılarının hayal güçlerini fazlasıyla kullanacaklarını da söyleyebiliriz. Tabi tüm bu modların yanı sıra oyuna grafik odaklı modların da çıkmaya başladığını söylemeliyim. Oyunun mod sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu