Sinema/TV - Haberler

Kızı intihar eden Zack Snyder, Justice League’e ara verdi

DC sinematik evreni bildiğiniz gibi Zack Snyder’a emanet edilmiş durumda. Eşi ile birlikte aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği DC filmlerinde Justice League’in yönetmenliğini de kendisi yapıyor. Ünlü yönetmen çekimleri için son viraja girdiği filmi ise belli bir süre için bırakmak zorunda kaldı.

Zack Snyder , 20 yaşında intihar eden ve hayatını kaybeden kızı Autumn sebebiyle setlere ara verdiğini açıkladı. Zack Snyder dışında yönetmenin eşi ve Autumn’un üvey annesi olan Daborah’da tıpkı kendisi gibi yapımcılığını üstlendiği filmlere ara vermiş durumda.

Duygularından kaçarak işe geri dönmeye çalıştığını ama bunu başaramadığını belirten Zack Snyder, setlere bir süre ara verip ailesiyle ve çocuklarıyla, kısacası kendisine gerçekten ihtiyaç duyanlarla vakit geçirmeye karar verdiğini açıklamış. Ailesinin ve kendisinin gerçekten çok zorlu bir süreçten geçtiğini de sözlerine eklemiş.

Zack Snyder ve ailesi için gerçekten oldukça üzücü bir durum. Yönetmenin yokluğunda ise zaten bitmek üzere olan filmin başına Joss Whedon geçecek. Daha önce Avengers filmlerini yöneten ve Marvel evreninde önemli bir yere sahip olan Joss Whedon kalan sahneleri ve final dokunuşlarını yine Zack Snyder’ın tarzıyla yapacak. Yani Justice League için bir erteleme söz konusu değil. Film 17 Kasım’da gösterime girecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu