Oyun Haberleri

Kratos’un sesi neden değişti?

Bazen insanlar işlerini kaybedebilir. Bu endüstri içerisinde gerçekleşebilir. Ancak, Santa Monica Studios‘un Kratos‘u seslendiren sanatçıyı işten çıkarması, biraz garip bir nedenden dolayı gerçekleşmiş. Hollywood Reporter‘ın haberine göre, yakın zamanda bir kamera arkası röportajında konuşan Kratos’un sesi Terrence C. Carson, God of War oyunundan çıkartılmasının sebebinin boyu olduğunu belirtti.

Kratos’un sesi neden değişti?

Stüdyo ile konuşurken, God of War projesine eklenen Christopher Judge ve Sunny Suljic ile nasıl çalışabileceğini düşünürken, aslında yerinin doldurulduğunu öğrenen oyuncu, büyük bir hüzün yaşamış. Oyunun direktörü Cory Barlog ise yaptığı açıklamada “Diğer oyunlarda olduğu gibi farklı bir vücut aktörü kullanarak, farklı bir ses sanatçısı kullanmak istemedik. İstediğimiz performansı asla alamazdık. İki karakterin ilişkisi yeni oyunda ön plana çıkacağı için, çekimler sırasında iki oyuncunun sürekli etkileşim halinde olmasını istedik. Kratos ve Terrence arasında büyük bir boy farkı bulunuyor. Bu yüzden de Kratos karakterine daha uygun bir oyuncu ile çalışmak zorundaydık.”

Judge’ın Suljic ile mükemmel bir kimyası olduğunu belirten Barlog, oyun içerisinde ikiliyi görmemiz için sabırsızlanıyor. God of War’ın 2018’de çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu