Sinema/TV - Haberler

Last of Us 2. sezonu yakında açıklanabilir

Last of Us 2. sezonu henüz açıklanmamış olsa da gelen yorum ve izlenme oranlarının yüksekliğinden oldukça memnun olan Bella Ramsey, ikinci sezon ya da ikinci bir dizinin açıklamasının yakında HBO tarafından yapılabileceğini düşünüyor.

Last of Us 2. sezonu açıklanacak mı?

Game of Thrones‘da da rol alan oyuncu, HBO’da yayınlanan The Last of Us dizisinde Pedro Pascal’ın canlandırdırdı Joel karakteriyle birlikte başrolü oynuyor. Yaptığı açıklamada “İnsanlar izlemeye devam ederse, bence [ikinci bir dizi] oldukça muhtemel. Bu HBO’daki adamlara bağlı. Henüz teyit edilen bir şey yok, bu yüzden bekleyip görmemiz gerekecek” dedi.

Last of Us 2. sezonu açıklanacak mı?

Ayrıca geçtiğimiz günlerde oyuncu seçimine gelen olumsuz yorumlarla ilgili The New York Times‘a açıklamalarda bulunan genç oyuncu, kendisinin iyi bir oyuncu olduğunu belirtirken, “Bunu komik bulduğum zamanlar oldu” dedi.

Yine de eleştirilerden etkilendiğini Twitter’da attığı mesajdan da görebiliyoruz.

HBO, dizisi Last of Us 2. sezonu henüz bir açıklamada bulunmadı. Bunun için de henüz erken. Ancak ilk bölümlerin aldığı olumlu eleştiri ve izleyici yorumlarından sonra bunu yapmaması pek olası görünmüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu