Sinema/TV - Haberler

Last of Us dizisi 2. sezon duyurusu

HBO tarihindeki en büyük girişlerden biri olan Last of Us dizisi rekorları ve hayal kırıklıklarını da birlikte getirdi. Ancak bu durum Last of Us dizisi 2. sezon açıklaması için bir engel değil. Ayrıca derlediğimiz dizinin metriklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Last of Us dizisi 2. sezon duyuruldu

Dizi ilk duyurulduğu günden beri en çok tartışılan başlıklarımızdan biri oldu. Konu akışından, Ellie ve Joel karakterinin seçimlerine kadar çok fazla olumlu ve olumsuz yorumu bir araya getirdi. Ancak görünün o ki yapımcı HBO dizinin izlenmelerinden oldukça memnun ve yeni sezon duyurusunu yapmak için sezonun bitmesine gerek bile duymadı.

İlk bölümü 22 milyondan fazla izlenen dizi, ikinci bölümünde dramatik bir düşüşle 5.7 milyon izleyiciye ulaştı. Elbette bu bir dizi için kötü bir rakam değil ancak nerede ise dörtte bire düşmesi pek de hoş değil. Bunun birkaç sebebi olabilir ancak en önemlisi tüm sezonu bir arada izlemek isteyen seyircilerin beklemesi olarak düşünebiliriz.

Zira Rotten Tomatoes gibi önemli sinema platformlarında 97 eleştirmen, 96 izleyici puanına sahip. IMDB’de ise yayınlanan bölümler 9.3 puan ortalamasına sahip.

Geçtiğimiz gün dizinin başrol oyuncularından Bella Ramsey’in ikinci sezon yakında duyurulabilir açıklaması da bu sayede gerçeğe dönüşmüş oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu