Sinema/TV - Haberler

Last of Us dizisi hakkında yeni açıklamalar geldi

HBO’nun yaklaşan The Last of Us dizisi için dizinin yıldızlarından Bella Ramsey, dizi hakkında yeni açıklamalar yaptı. Söylediklerinden anlıyoruz ki kendisi de en az hayranlar kadar dizi için heyecanlanmış durumda.

The Last of Us dizisi hakkında yeni açıklama geldi

Videoların dizi uyarlamaları son zamanlarda özellikle Resident Evil dizisinden sonra oyuncular ve seyirciler nezdinde beğenilmedi fakat yaklaşmakta olan The Last of Us dizisi bu durumu değiştirmeye çalışıyor gibi görünüyor. Dizinin genç aktrisi Bella Ramsey, “Hayranların diziyi seveceğini düşünüyorum” dedi. İnsanların oyunun dizi uyarlaması hakkında endişelenmesinin doğal olduğunu vurgulayan Ramsey şu ifadeleri kullandı:

“Elbette bunun için endişelenen insanlar olduğunu biliyorum. Bir izleyici olarak -ya da bir oyuncu- sizin için çok değerli bir şey olduğunda, elbette uyarlama konusunda endişeleneceksiniz. Ama dürüst olmak gerekirse, insanların diziyi seveceğini düşünüyorum. Oyunun duygusal ritmini çok iyi takip ediyor ve oyuna sadık kalarak onu onurlandırıyor.”

Artık Last of Us dizisinin çekimleri bitmiş durumda. Beklenen yapım önümüzdeki yıl gösterime girecek. Joel rolünde Pedro Pascal ve Ellie rolünde de Bella Ramsey’in oynayacağı yapım için Haziran ayında yeni bir görsel de yayınlanmıştı. Daha önce ise Mayıs ayında dizi setinden bazı sızıntılarla karşılaşmış, FEDRA’yı görmüştük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu