Sinema/TV - Haberler

Last of Us dizisi inceleme puanları çok yüksek

HBO’nun The Last of Us uyarlamasının ilk sezonunun yayınlanmasına kısa bir süre kala, bazı yabancı medya kuruluşları yapımı izleyebilme şansına kavuştu. Bir çoğu da yapım hakkında oldukça iyi yorumlar yazdılar. Last of Us dizisi inceleme puanları oldukça iyi bir yapımın bizi beklediğini ortaya koyuyor.

Joel’in Pedro Pascal tarafından canlandırıldığı ve Bella Ramsey’in Ellie rolünü üstlendiği dizi 15 Ocak 2023 tarihinde gösterime girecek. Türkiye’de Blu TV’de gösterime girecek olan dizinin senaryosu Neil Druckmann ve Craig Mazin tarafından hazırlandı. İlk incelemeler The Last of Us’ı mükemmel bir dizi ve bir video oyununun şimdiye kadarki en iyi uyarlamalarından biri olduğunu gösteriyor.

Last of Us dizisi inceleme puanları

Last of Us dizisi inceleme puanları etkileyici

Aşağıda bazı yayınların dizi hakkındaki yorumlarını bulabilirsiniz.

Empire

Bir video oyununun şimdiye kadar yapılmış en iyi uyarlaması: Oyunun distopik hikâyesini derinleştirirken duygusal özüne sadık kalan bir uyarlama. Oyun gibi, o da bir başyapıt.

IGN

HBO’nun The Last of Us video oyunlarında anlatılan en etkileyici hikayelerden birinin nefes kesici bir uyarlaması ve Joel ile Ellie’nin yolculuğunu yepyeni bir izleyici kitlesine zekice getiriyor. Orijinal hikayeyi bu kadar kalıcı yapan şeyin özünü alarak, oyunun dünyasını oluştururken aynı zamanda bazı yönleri neredeyse tamamen büyüleyici bir etkiye dönüştürüyor.

Telegraph

Ölçeği, dehşet tasviri ve felaketteki arkadaşlığa dair inandırıcı vizyonuyla The Last of Us, ender bir televizyon parçası: acele edip oyunu oynamak istemenize neden olan bir uyarlama.

Ayrıca diğer yayınlarında başlıklarını aşağıda bulabilirsiniz.

Gizmodo – “Şimdiye Kadarki En İyi Video Oyunu Uyarlaması”

Hollywood Reporter – “Güçlü Video Oyunu Uyarlaması”

Rolling Stone – “The Walking Dead’in Daha İnce Bir Versiyonu”

Vanity Fair – “Şimdiye Kadarki En İyi Video Oyunu Uyarlamalarından Biri”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu