Sinema/TV - Haberler

Last of Us dizisinden ilk set arkası fotoğrafı geldi

Last of Us dizisi için yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ederken dizinin ilk kamera arkası fotoğrafı da oyunculardan biri tarafından paylaşıldı. HBO’da yayınlanacak Last of Us dizisinde Joel’un kardeşi Tommy karakterine hayat veren Gabriel Luna, kendi sosyal medya hesapları üzerinden bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafa baktığımızda dizi oyuncularını bir arada, muhtemelen çekime giderken ya da dönerken görüyoruz.

Last of Us dizi setinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı

Aynı isimli oyundan uyarlansa da senaryo tarafında bazı değişikliklere de sahip olacağı açıklanan Last of Us dizisi Çernobil ile büyük bir başarıya imza atan Craig Mazin liderliğinde geliştiriyor. Dizinin senaryosunda ise Craig Mazin dışında oyunların senaryosuna da imza atan Naughty Dog’dan Neil Druckmann da bulunuyor. Luna tarafından paylaşılan fotoğrafa baktığımızda ise açıklamasında “Bu insanları şimdiden sevdim” ifadesi ile birlikte MillerTime ve The Last of Us etiketlerini attığını görüyoruz. Miller bildiğiniz gibi Joel’un dolayısı ile Tommy ve Sarah’ın da soy adı olarak geçiyor.

Henüz yayın tarihi belli olmayan The Last of Us dizisinde daha önce Game of Thrones, Mandalorian, Kingsman: Altın Çember ve Narcos gibi yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu Pedro Pascal’ı Joel rolüyle izleyeceğiz. Kendisine Ellie rolünde Bella Ramsey (Game of Thrones, His Dark Materials), Joel’un kardeşi Tommy rolünde Gabriel Luna (Agents of Shield, Terminator: Dark Fate), Sarah rolünde Nico Parker (Dumbo) ve Ateş böceklerinin lideri olan Marlene karakteri rolünde ise oyunda da aynı karakteri canlandıran Merle Dandridge eşlik edecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu