Oyun Haberleri

Last of Us Part II, 100 GB alan isteyecek

The Last of Us Part II için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Sony’nin resmi sitesinde oyunun depolama alanı bilgileri ile birlikte 2 Disc olacağı da ortaya çıktı.

Last of Us Part II, 2 disk olacak ve 100 GB alan isteyecek

Playstation resmi sitesinde yer alan bilgilere göre Last of Us Part II, 2 disk olacak. Bunun yanı sıra oyunun depolama alanında kaplayacağı yerin 100 GB olacağı da belirtilmiş. Mermi kapasitesini arttırma gibi ön sipariş ekstralarının da belirtildiği sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ön sipariş ekstraları dışında oyunun koleksiyon sürümüne baktığımızda ise daha önce açıklandığı gibi Ellie figürü dışında bileklik, etiketler, metal kutu tasarımı ve tabi ki sanatsal çizim kitapçığını görüyoruz. Dijital tarafta ise bunlara ek olarak oyunun dinamik teması, PSN Avatarları, dijital sanat kitapçığı ve müzik albümü bulunuyor.

Erteleme haberinden sonra The Last of Us Part II için oldukça önemli bilgiler sızdırılmış ve bu sızıntıların hemen ardından oyunun yeni çıkış tarihi açıklanmıştı. 19 Haziran 2020’de çıkacak olan oyunda salgından 20 yıl sonrasına gidecek ve çok daha acımasız bir dünyada hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu