Oyun Haberleri

Lego The Incredibles adına yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı

Bu yaz çıkışını gerçekleştirecek olan The Incredibles 2 (İnanılmazlar 2), çoğu büyük yaştaki kişilere nostalji yaşatacak ve küçük yaştaki izleyicilere harika bir zaman yaşatacak. İlk filmi kadar popüler ve başarıl olması beklenen Incredibles 2, geçtiğimiz aylarda duyurulduktan sonra, ilk filmin Lego oyunu geleceği ise Warner Bros. tarafından belirtilmişti.

Uzun bir sürenin ardından İnanılmazlar tekrar video oyunlarında

2000’lerin başında PS2, Xbox ve Gameboy Advance konsollarına oyunları çıkmış olan İnanılmazlar, uzun bir aradan sonra tekrar video oyunları sekmesinde bulunacak, fakat bu sefer bloklar halinde. Yine de küçük yaştaki oyunculara güzel zamanlar yaşatacak oyunun şimdiden ilgi gördüğü, kolayca anlaşılabiliyor. 13 Haziran 2018 tarihinde PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch‘e çıkacak olan Lego The Incredibles oyununun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tekrar belirtelim, İnanılmazlar 2’nin çıkış tarihi 20 Haziran 2018 olarak belirtilmişti. İkinci filmi izlemeden önce hikayeyi filmi tekrar izleyerek veya Lego The Incredibles oynayarak hatırlayabiliriz. Yine de sonucunca bizi sağlam bir hikaye ve bolca kahkaha bizi bekliyor olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu