Makale

Lineage 2: Revolution’a Harikalar Diyarında Etkinliği

Video oyun tarihinde 20 yılı aşkın süredir bulunan Lineage serisi, günümüzde mobil platform üzerinden milyonlarca oyuncuya ulaşıyor. Mobil platformda oynanabilecek en iyi MMORPG oyunlarından bir tanesi olan Lineage 2: Revolution, on binlerce oyuncuya hitap edecek bir potansiye ulaşmayı başardı. Irklar arasındaki yer yer siyasi hikaye ilerleyişi ve senaryodaki karakterlerin sağlam temellerinin olması, oyuncuyu oyuna daha fazla bağlıyor.

Lineage 2: Revolution’a Harikalar Diyarında Savaş etkinliği geldi

Lineage 2: Revolution’da tam olarak beş adet ırk bulunuyor. İnsan ırkı tüm seçilebilen sınıflar arasında en dengeli ırk olarak oyuna entegre edilmiş. İnsanlar hikaye içerisinde, ışığın tanrısı olan Einhasad’a tapıyorlar. Elfler ise Lineage’in diğer oyunlarında olduğu gibi evrenin en hızlı ve çevik ırkları olarak bir kez daha kontrollerimize verilmiş. En fazla manaya sahip olan Elfler, Su Tanrıçası Eva’nın yolundan gidiyorlar. Diğer bir ırk olan Kara Elfler ise kas gücü olarak en güçlü ırk olarak karşımıza çıkıyor. Kritik hasarı en yüksek olan bu ırk, beklenmedik bir şekilde büyü kullanımında da oldukça yetenekliler. Eskiden Tanrıça Shilen’e tapan Kara Elf ırkı, büyük çöküşten sonra dinsiz olmuşlardır. Bunun yanında Ork’lar ise kaba kuvvete daha yatkın bir biçimde oyuna entegre edilmiş. Eğer yakın dövüş karakterlerini seviyorsanız, Ork’lar çok hoşunuza gidecektir. Son ırkımız olan Cüceler ise fiziksel olarak en dayanıklı ırk olarak oyuna eklenmiş. Geliştiricilerin söylediğine göre tank veya savaşçı oynayacak oyuncular, cüce sınıfı diğer oyuncuların en korktuğu karaktere dönüşebilir.

Hali hazırda oynanabilecek onlarca saatlik içeriği olan Lineage 2: Revolution’a ek olarak yeni bir güncelleme geldi. Harikalar Diyarında Savaş olarak adlandırılan bu yeni etkinlik sayesinde Alice Harikalar Diyarında serisinde gördüğümüz birçok canlıyı oyunun içerisinde görebiliyoruz. Karakter oluşturma ekranına bile etki eden bu etkinlik, oldukça kapsamlı görev zincirine sahip. Serinin sevilen karakteri olan Sırıtan Kedi’nin (Cheshire Kedisi) oyuncuları karşıladığı etkinlikte özel olarak yerine getirmeniz gereken günlük görevler bulunuyor.

Etkinlik sırasında bu görevleri yerine getirerek seride karşılaştığımız özel kostüm ve silahlara ulaşabiliyoruz. Sadece oyuna girerek bile yerine getirdiğiniz bu görev zincirinden elde edebileceğiniz kozmetik eşyalar, etkinlik sonunda sizden alınıyor. Ancak bu kostümleri çok severseniz, etkinliğin gerekli görevlerini bitirip kozmetiklere kalıcı olarak erişebilirsiniz. Kozmetikler haricinde ise yine sadece her gün oyuna giriş yaparak eşya geliştirme kitine sahip olabilirsiniz. Eğer Lineage 2: Revolution’ı yakından takip ediyorsanız, bu eşyanın ne kadar kıymetli olduğunu söylememize gerek yok sanırım.

Tüm bunların yanında seviye 10 ve üstü oyuncuların girebildiği yeni ve özel bir Zaman Yarığı olan Alice’in Rüyası da oyuna eklenmiş durumda. Kart askerler ve son düşman olarak Sırıtan Kedi’yle karşılaşabildiğiniz bu bölümün oldukça eğlenceli olduğunu belirtmeliyim. Seviye 35 ve üstü oyuncular ise etkinlik için hazırlanan yepyeni Adena Zindanı’na girip, Kart yüzbaşı ve askerlerle karşılaşabilirler. Bu zindanı bitirebilen oyuncularıysa Kraliçe’nin Hazine Sandığı bekliyor olacak.

Zindanları bitirdikten sonra ise yine bu etkinliğe özel olan temalı eşyaların avına çıkabilirsiniz. Etkinlikle beraber oyuna yeni eklenen bineği ise eşyaları toplayarak elde etmek mümkün. Bütün Harikalar Diyarında Savaş kostümleri toplandığında ise oyuncular bu eşyalardan 30 bin SG kazanabilecek.

Sona geldiğimizde eğer mobilde oynamak için kaliteli bir MMORPG arıyorsanız, Lineage 2: Revolution, sizin için biçilmiş bir kaftan konumunda bulunuyor. Ayrıca oyuna şimdi başlarsanız, ilgili etkinlikten de yararlanmış olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu