Oyun Haberleri

Lost Ark bot ve altın satıcılarının istilası altında

Lost Ark bot ve altın satıcılarının istilası altında. Son  dönemin en çok beklenen MMO’larından, Asya kökenli Lost Ark batı sunucularının açılmasının ardından Steam satışlarını ele geçirmişti. Ancak, neredeyse her MMO’nun başının belası haline gelen bot kullanımı ve altın satıcılarından Lost Ark’da maalesef kurtulamamış gibi gözüküyor.

Lost Ark bot ve altın satıcıları sunucu sıralarını da uzatıyor

Oyunun chat ekranında devamlı altın satışı için reklam yayınlayan botlar, oyuncuların iletişim kurmalarını ve grup aktiviteleri organize etmelerini zorlaştırıyor.  Ayrıca tabi ki, bu satıcılarında altın satın alan oyuncular haksız avantaj elde etmiş oluyorlar. 
Lost Ark bot ve altın satıcılarıOyuncuların başını ağrıtan diğer sorun ise,  oyunun başlangıç bölgelerini istila ederek oyuna yeni başlayan oyuncuların ilerleme kaydetmelerini neredeyse imkansız hale getiren bot istilaları. Oyuncuların öldürmeleri gereken belli düşmanlara ulaşmalarını engellemelerinin haricinde, oyunun hala kurtulamadığı oyuna giriş sırasının uzunluğunun bir sebebinin de bu botlar olduğu ifade ediliyor.

Amazon, 20 Şubat’ta yayınladığı blog postunda konudan haberdar olduklarını ve altın satıcılarını otomatik olarak banlayacak scriptler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ancak diğer sorun olan bot kullanımına değinilmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu