Oyun Haberleri

Lost Ark, Steam anlık oyuncu sayısında en üstlere çıktı

Amazon Game Studios’un yeni oyunu Lost, çıktığı gibi Steam anlık oyuncu listesi sıralamasında beşinci sırada yer aldı. Her ne kadar iki sene önce Koreli oyunculara sunulmuş olsa da, tüm dünyada yayına çıkması ile birlikte oyuncuların büyük ilgisi ile karşılaşan oyun, sunucularının geç açılmış olmasına rağmen, kardeşi New World’ü geride bıraktı.

Lost Ark, Steam anlık oyuncu sayısında en üstlere çıktı

Doğu’nun Batı ile buluştuğu eşsiz fantezi dünyasına kapı açan Lost Ark, oyuncular arasında oldukça büyük bir ilgiye sahip. İlk çıkışından birkaç saat sonra Lost Ark, 984.111’lik bir zirve ile Steam’deki tüm zamanların en iyi beş oyuncu sayısını yakaladı. Lansman günündeki sunucu sorunları göz önüne alındığında, bunun daha ileriye taşınabileceğini de göz önüne alabiliriz. Lost Ark’ın hafta sonu boyunca bir milyon eşzamanlı oyuncu rekorunu kırma ve Cyberpunk 2077’yi 1.054.388’de rekor listesinde geçme şansı var gibi görünüyor.

Lost Ark, Steam anlık oyuncu sayısında en üstlere çıktı

Geçtiğimiz günlerde oyun henüz resmi olarak yayınlanmamasına rağmen girmeye çalışan oyuncular, Steam sunucularını çökertmişti. Anlık 500bin oyuncunun girmeye çalıştığı yapımda gerekli düzenlemeler yapılmış olmalı ki iki katına yakın bir oyuncu kitlesi oyuna girince -en azından Steam- bir çökme yaşamadı.

Siz de yapımı ücretsiz olarak oynamak isterseniz, Lost Ark Steam sayfasından indirebilirsiniz.

Oyun Hakkında

Ark, çoğu insanın var olduğuna inanmadığı ve ozanlar tarafından bir efsanenin uydurulduğu savaştan bu yana kimsenin görmediği büyülü bir eşyadır. Dünyayı Demon Legion of Kazeroth’tan kurtarması gereken kahramanların rolünü üstlendiğiniz yapımda, Kazeroth’un hapis olduğu yanardağ patlamak üzeredir. Oyuncular da Kayıp Ark’ın gücünü bir araya getirip, onun orduları ile savaşabilmek için kendilerini geliştirmek zorundadırlar.

Smilegate RPG’den çıkan Lost Ark, aksiyon RPG tarzı savaş ve keşfedilecek devasa bir dünyaya sahip bir 3d fantezi MMORPG’dir. Unreal motorunu kullanan oyun, güzelce resimlenmiş epik oranlarda bir dünyaya sahiptir. Yeni bölgeleri keşfetmek için kendi geminize yelken açın ve bir baskın grubuyla güçlü bosslar ile savaşacaksınız. Lost Ark, çarpıcı görseller ve beceri efektleriyle birlikte zengin bir oyun deneyimi sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu