Sinema/TV - Haberler

Luke Skywalker, Dark Side’a mı geçecek?

Bildiğiniz üzere Pazartesi yayınlanan yeni Star Wars: The Last Jedi fragmanı ile birlikte, birden çok yeni görsel ve film hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bununla birlikte de hayranların teorileri artmaya başladı. IMAX‘in sinema salonlarına yerleştireceği The Last Jedi standı ise Mark Hamill‘ın canlandırdığı Luke Skywalker hakkında yeni dedikodular başlattı.

Luke Skywalker karanlık tarafa mı geçti?

Babası Darth Vader’ın yolundan gitmemeyi tercih eden Luke, son fragmanda sanki bu halinden vazgeçmiş gibi bir izlenim bırakmıştı. IMAX’in yayınladığı görselde ise sol tarafta Resistance ve Rey’i görmekteyiz. Luke da burada bulunmakta. Ancak, görselin diğer tarafında bulunan görselde The First Order ve Kylo Ren bulunmakta. Yine arka tarafta beliren Luke’un aldığı karanlık hal ise hayranların gözünden kaçmadı.

The Force Awakens filminin sonunda Ahch-To’da bulduğumuz Luke Skywalker, filmdeki beyaz Jedi kostümünü bir kenara atıp, Anakin’in Palpatine’in öğrencisi olduğu zamanki gibi siyah bir kıyafet ile gözükmekte. Luke hala Jedi mı? Yoksa karanlık tarafa mı geçti? Ya da dengeyi kurarak Gray Jedi mı oldu? Göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu