Sinema/TV - Haberler

Marco Polo iptal edildi

Bünyesinde oldukça farklı işleri barındıran Netflix, özellikle son dönemde iyice atağa geçmiş durumda. Ülkemizde de resmi olarak yayın yapan firmanın geçtiğimiz dönemlerdeki en özgün işlerinden birisi de Marco Polo olmuştu. Uzun bir süreden sonra yaz aylarında 2.sezonu ile karşımıza çıkan Marco Polo’nun iptal edildiği belirtildi.

Holywood Reporter’ın haberine göre toplamda 200 milyon dolar bütçe ile ilk iki sezonu tamamlayan seri iptal edilmiş durumda. Konu ile ilgili açıklama yapan Netflix orjinal içerik yöneticisi Cindy Holland “Marco Polo’da çalıştığımız partlerlerimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedikten sonra yapım ekibinden yönetmene, set çalışanlarından aktörlere kadar herkese bu projede yer aldıkları için teşekkür etmiş.

Açıkçası Marco Polo’nun ilk sezonunu büyük bir keyif ile izlemiştim. 2.sezonu henüz izleyemedim ama dizi bazı eksiklerine rağmen farklı bir tonda ilerliyordu. Sonuçta Benedict Wong’un canlandırdığı Kubilay Han’ın performansı bir kez daha izleyemeyecek olmak üzücü oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu