Galeri / Bilim

Mars’ta bulunan kafatası, kafaları karıştırdı

Uzaylıları bulmak, onlar ile tanışmaya çalışmak ne kadar ilginç gelse de evren bizler için henüz gizemini koruyor. Curiosity‘nin Mars üzerindeki seyahati devam ederken, dünya ile bir çok görsel de paylaşıyor. Bunlar içinde hayaletten kaşığa, hatta Donald Trump‘ın kafasından Mors kodlarına varıncaya kadar bir çok detay bulundu şimdiye kadar. Curiosity’nin gönderdiği fotoğrafları yakından inceleyen meraklılar da saydıklarımızdan farklı birçok ilginç detay keşfedebiliyorlar. Areo’da yayınlanan görselleri inceleyen Scott Waring, gezegenin yüzeyinde surata benzeyen bir taş buldu. Taşın görselini yakınlaştırdığımızda gerçekten de ağız/burun gibi uzuvların olduğu bir suratı görebiliyoruz.

Mars’ta uzaylılar var mı?

Görsellerde taşın sağ alt kısmında görünen üçgen işaretinin bir alfabeye ait olduğunu savunan ve bunu ortaya çıkaran Scott, NASA‘nın dünyayı kandırdığını, aslında uzun yıllar önce uzaylılar ile temasa geçtikerini savunuyor. Elbette biraz abartı bir yaklaşım olduğunu kabul etsek de taşın üzerindeki şeklin de bir surata benzediğini itiraf etmek durumundayız.

Daha önceden hazırladığımız bir videoda Mars yüszeyinde bulunan ilginç objelere yer vermiştik. Göz atmanızı tavsiye ederiz.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu