Sinema/TV - Haberler

Marvel, Avengers Endgame karakterlerinin görünüşlerini paylaştı

Daha öncesinde sızıntılar sayesinde haberdar olduğumuz Avengers karakterlerinin görünüşleri, Marvel tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafta Thor, Captain America, Black Widow, Hawkeye (Ronin) ve Hulk karakterleri bulunuyor. İçlerinden ise Captain America dikkatleri toplayan ilk isim oldu. Eski görünüşüne dönen Captain America, fanlarına duygusal bir veda edebilir. Diğer bir yandan Ronin karakterine dönen Hawkeye ise oldukça havalı gözüküyor.

Avengers Endgame karakterlerinin görünüşleri belli oldu

Thor ve Black Widow‘u bir kenara bırakırsak, Hulk‘ın sinirli görünmemesi ise Marvel hayranlarını düşündürdü. Thanos‘a karşı verilecek olan savaşta özel bir zırh giyecek olan Hulk’ın yeni filmde görkemli dövüş sahnelerine tanık olabilir. Tüm bunların yanında Tony Stark’ın, zırh içerisinde görüntülenmesi kendisinin uzay boşluğundan sağ salim çıktığını da işaret ediyor olabilir. Son kısa fragmanda Nebula ile kapana kısıldığı uzay gemisinden çıkmaya çalışan Tony Stark, muhtemelen yeni filmde hikayeye yön verecek en önemli karakterlerden bir tanesi olacak.

26 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek olan Avengers Endgame‘den önce, Captain Marvel filmi vizyona girecek. Endgame’de de göreceğimiz Captain Marvel, bakalım filmin hangi kısmında sahneye çıkacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu