Sinema/TV - Haberler

Marvel filmlerine büyük bir eleştiri de Baba yönetmeninden geldi

Sinema tarihinin en önemli yönetmenlerinden biri olan Francis Ford Coppola, Marvel filmleri hakkında açıklama yaptı. Hatırlarsanız son olarak ünlü yönetmen Martin Scorsese bir açıklama yapmış ve Marvel filmlerinin sinema olmadığını belirtmişti. Benzer bir açıklama Cappolla’dan da geldi.

Marvel filmlerine bir eleştiride Francis Ford Coppola’dan geldi

Yahoo’nun haberine göre En İyi Filmler listelerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Baba (The Godfather) serisine imza atan Francis Ford Coppola, Marvel filmleri hakkında bir açıklama yaptı ve bu filmlerin “değersiz” olduğunu dile getirdi. Konu ile ilgili konuşan Cappola “Martin Scorsese, Marvel filmleri hakkında yaptığı sinema değiller eleştirisinde haklı. Çünkü sinemadan bir şeyler öğrenmeyi umuyoruz, bir şeyler kazanmayı, biraz aydınlanma, biraz bilgi ve biraz da ilham almayı bekliyoruz.” ifadelerine yer vermiş.

Daha sonrasında ise Cappola vitesi biraz daha yükseltmiş ve “Kimsenin aynı filmi tekrar tekrar görmekten bir şey çıkardığını sanmıyorum. Martin bu filmler sinema değil derken kibar davranmış ve değersiz olduklarını söylememiş. Bunu şimdi ben söylüyorum” sözleri ile adeta tartışmanın fitilini yeniden alevlendirmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu