Sinema/TV - Haberler

Marvel sinematik evrenine müslüman kadın kahraman katıldı

2008 yılından bu yana etrafında milyonlarca seyirci toplamayı başaran Marvel, bugün global anlamda büyük bir seyirci kitlesine hitap ediyor. Son olarak Avengers: Infinity War ile birlikte gişe rekorları kıran Marvel, kendi sinematik evrenine katacağı yeni kahramanı duyurdu. Son filmde kahraman kadrosunu senaryo yüzünden küçülten yapımcılar, yeni filmlerde boy göstermek üzere kadroya Ms. Marvel‘ın ekibe katıldığını açıkladılar. Direkt olarak Marvel patronu Kevin Feige tarafından yapılan bu açıklama, BBC Arabic üzerinden duyuruldu.

Ms. Marvel, Marvel’ın sinematik evrenine katıldı

Hikayede müslüman olması ile kendini diğer süper kahramanlardan ayıran Ms. Marvel’ın, filmlerde nasıl bir rol alacağını merak ediyoruz. Gerçek adı Kamala Khan olan Ms. Marvel’a özel bir film çekilip çekilmeyeceği ise henüz belli değil. Şu anda Captain Marvel’ın çekimleri ile uğraştıklarını söyleyen Feige, ayrıca Infinity War’ın ikinci kısmı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Eğer izleyiciler Ms. Marvel’ı severse, belki de Marvel’dan aynı Black Panther gibi özel bir film görebiliriz. Son olarak Marvel ekibi yaptığı bu tarz atılımlar ile dünyanın her bir yerinde bulunan Marvel hayranlarına ulaşmak istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu