Oyun Haberleri

Mass Effect: Andromeda’da Downgrade şöleni

2017’nin en çok beklenen yapımlarından biri olanve çıkışına yalnızca günler kalan Mass Effect Andromeda, PC ve Xbox One platformlarında EA ve Origin Access üyeliğine sahip olan oyuncular tarafından oynanmaya başladı bile. Geçtiğimiz gün resmi olarak Access üyelerine kapılarını açan oyun, kısa süre sonra özellikle oyunun animasyon tarafına gelen eleştiriler ile yerden yere vurulmaya başlandı.

Bir başka EA firması DICE’ın geliştirmiş olduğu ve gücünü Battlefield 1, Star Wars: Battlefront gibi oyunlar ile kanıtlayan FrostBite 3 motorunu kullanan oyun, görünüşe bakılırsa Mass Effect: Andromeda’da özellikle yüz modellemeleri ve animasyonlarında gücünü gösterememiş. Oldukça ruhsuz ve yapay modeller, oyunun hikayesinin de etkileyiciliğini azaltmış.

Bugün ise karşılaştırma videoları ile ünlenen Cycu kanalı, Mass Effect: Andromeda’nın oynanış fragmanı ile çıkış grafiklerini karşılaştıran yeni bir video hazırlamış, ışıklandırmalardan kaplamalara kadar neredeyse tüm oyunun Downgrade’den nasibini aldığını gördüğümüz karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu