Oyun Haberleri

Mass Effect’in bir sonraki oyunu için teaser yayınlandı

Bioware bir sonraki Mass Effect oyunu için yaıynladığı teaser ile “bir şeyler mi ima etmeye çalıştı?” yoksa “oyuncular ile dalga mı geçti?” diye düşünürken, yapımın fanları tarafından bir çok teori de ortaya atılmaya başlandı.

Mass Effect’in bir sonraki oyunu Cerebrus’un zamanı mı olacak?

En son videoda görülen röleyi ilk olarak, Mass Effect için konsept planlarını içeren 2020 BioWare sanat kitabında ortaya çıktı. Hayranlar, istasyondaki “MR7” (Mass Relay 7) yazısının ve boyanın renginin inşaatçılar olarak insan-üstünlükçü grup Cerberus’u işaret ettiğini düşünüyorlar.

Mass Effect'in bir sonraki oyunu için teaser yayınlandı

Bir sonraki Mass Effect, ilk olarak The Game Awards 2020’de gösterilen bir tanıtım fragmanı ile ortaya çıkmıştı. Orijinal üçlemeden Liara, arka planda yok edilmiş Reaper’ların olduğu karlı bir gezegende geçiyordu. Ayrıca bir zırh parçası da görüyorduk ki bu da dizinin kahramanı Komutan Shepard’a aitti.

Yeni videoda geçen “11_07_90” yazısı da 7 Kasım 2190’ı ima edeceğini düşünenler de var. Eğer öyleyse, orijinal üçlemeden sadece dört yıl sonrasını konu alacak olabilir şeklinde  yorumlanmış.

Elbette bu konu hakkında çok fazla yorum yapabiliriz. Ancak elimizdeki veriler, sadece yapımı bekleyen bizlerin ağzımızın sulandırmaktan öteye taşıyamıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu