Oyun Haberleri

Matrix 4 ilk kamera arkası görüntüleri gelmeye başladı

Hayranlarının büyük bir merakla beklediği The Matrix 4 filminin kamera arkası görüntüler geldi. Amerika’nın San Francisco şehrinde çekimleri başlayan The Matrix 4 için bölgede yaşayan kişilerden kısa kısa videolar ve fotoğraflar yayınlanmaya başladı.

The Matrix 4 kamera arkası görüntüleri gelmeye başladı

Son olarak prodüksiyon aşamasına geçtiği açıklanan The Matrix 4‘ün çekim görüntülerine baktığımızda Keanu Reeves‘in canlandırdığı Neo karakterini görüyoruz. Görünüş itibari ile “ununu eleyip eleğini asmış” bir duruşa sahip olan Neo, eli ile gözüne gelen güneşi kapatarak gökyüzüne doğru bakıyor. Tabi ki bu sahne hakkında konuşmak için çok erken ama bana demin de dediğim gibi sanki tüm olaylardan sonra The Matrix’te dolaşmaya devam ediyormuş görünümünü verdi.

The Matrix 4 filminden bir oyuncu haberi de geçtiğimiz günlerde gelmişti. Son olarak iZombie izimli dizide yer alan Andrew Caldwell isimli oyuncunun Matrix 4 kadrosuna katıldığı açıklanmıştı. Warner Bros ve Village Roadshow ortaklığında çekilecek olan Matrix 4’te Keanu Reeves’i bir kez daha Neo rolünde izleyeceğiz. Filmde ayrıca Carrie Anne Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson gibi seriden aşina olduğumuz oyuncuların yanı sıra Neil Patrick Harris gibi önemli oyuncular da yer alıyor. Lana Watchowski’nin yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmde takvim uyuşmazlığı nedeniyle Ajan Smith rolü ile hafızalara kazınan Hugo Weaving’in yer almadığı açıklanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu