Oyun Haberleri

Mayıs ayında çıkacak bomba oyunlar!

Mayıs ayına adım atmaya çok az kaldı. Bu ay, oyuncular için gerçekten çok önemli. Zira uzun yıllardır beklenen Diablo 3 ve Max Payne 3 gibi oyunlar, mayıs ayı içinde oyunculara sunulacak.

Bakalım bu ay içinde bizi ne gibi bombalar bekliyor!

Fable Heroes
Çıkış tarihi: 2 Mayıs
Platform: Xbox Live Arcade

Lionhead tarafından geliştirilen Fable Heroes, bir side scroll aksiyon RPG oyunu. Sadece Xbox Live Arcade üzerinden alınabilecek yapımın fiyatı, 800 MS puanı. Efsane isim Peter Molyneux’un ekipten ayrılmasının ardından satışa sunulacak ilk Fable oyunu olacak yapım, bakalım nasıl bir ilgi görecek.

Minecraft: Xbox 360 Edition
Çıkış tarihi: 9 Mayıs
Platform: Xbox Live Arcade

PC ve mobil platformlarda fırtınalar estiren bağımsız oyun Minecraft, şimdi de X360’a geliyor! Şimdiye kadar milyonlarca kişi tarafından oynanan ve binlerce mükemmel tasarıma ev sahipliği yapan oyun, X360’da da yaratıcılık sınırlarını zorlayacak gibi görünüyor.

Starhawk
Çıkış tarihi: Kuzey Amerika için 8 Mayıs. Avrupa için 11 Mayıs
Platform: PS3

Starhawk, 2007 yılında satışa sunulan online shooter Warhawk’ın devam oyunu. Yapımda, araçları da kullanarak 32 kişiye kadar multiplayer deneyimi yaşayabileceğiz. Yapılar, silahlar ve yeni taktiksel seçenekler, oyunculara birçok fırsat sunacak.

Diablo 3
Çıkış tarihi: 15 Mayıs
Platform: PC

Yıllardır süren bekleyiş sona eriyor. Blizzard’ın efsane serilerinden Diablo’nun şimdilik son oyunu olan Diablo 3, 15 Mayıs’ta raflarda yerini alacak. Ayrıca dünyanın birçok noktasında 14 Mayıs itibarıyla gece satış etkinlikleri düzenlenecek.

Sonic 4: Episode 2
Çıkış tarihi: 15 Mayıs
Platformlar: Xbox Live Arcade, PSN, iOS, PC

2010’daki Episode 1’in devamı geliyor. Klasik Sonic bölümlerinden esinlenen dört yeni bölümle birlikte oyuncular, isterlerse birlikte online Co-Op deneyimi de yaşayabilecek. Sonic, bu ay itibarıyla yine birçok platformda koşmaya başlayacak.

Max Payne 3
Çıkış tarihi: Kuzey Amerika için 15 Mayıs, Avrupa için 18 Mayıs.
Platformlar: PS3, X360

Max geri dönüyor. Artık o bir polis değil ve artık onun için yaşamanın pek bir anlamı yok. Max, yeni macerasında Brezilya’da çıkıyor karşımıza. Zengin bir ailenin güvenlik işlerini yürütürken, bir anda kendini suçluların ortasında buluyor. Adalet yine ondan sorulacak.

DiRT Showdown
Çıkış tarihi: Avrupa için 25 Mayıs, Kuzey Amerika için 29 Mayıs
Platformlar: X360, PS3, PC

DiRT Showdown, seriye farklı bir konsept getiriyor. Bu kez büyük parkurlarla dolu yollardayız. Her yanda seyirci çığlıkları var ve biz, olabildiğince iyi gösteriler sunmak için çabalamalıyız.

Dragon’s Dogma
Çıkış tarihi: Kuzey Amerika için 22 Mayıs, Avrupa için 25 Mayıs
Platformlar: X360, PS3

Dragon’s Dogma, Capcom tarafından geliştirilen bir aksiyon RPG oyunu. Karakter geliştirin, boss’larla savaşın, görev tamamlayın. En önemlisi ise, bunların hepsini açık dünya tasarlanan bir haritada yapabilecek olmanız.

Mario Tennis Open
Çıkış tarihi: Kuzey Amerika için 20 Mayıs, Avrupa için 25 Mayıs
Platform: 3DS

Orijinal Super Mario Bros.’tan esinlenilerek hazırlanan bu oyunda, birçok farklı türde tenis karşılaşması sizi bekliyor. 3DS’in en eğlenceli oyunlarından bir tanesi olabilir.

Ghost Recon: Future Soldier
Çıkış tarihi: Kuzey Amerika için 22 Mayıs, Avrupa için 25 Mayıs.
Platformlar: X360, PS3

Uzun zamandır merakla beklenen takım bazlı taktik shooter oyunu Ghost Recon :Future Soldier, bu ay bizlerle olacak. İster tek kişilik operasyonlara gidin, isterseniz tamamen gerçek oyunculardan oluşan bir takım oluşturarak online arenalarda mücadele edin.

Ayrıca bu ay içinde çıkacak diğer oyunlar:

* Back to the Future (PS3, Wii) – 4 Mayıs
* MUD FIM Motocross World Championship (Xbox 360, PS3, PC) – 4 Mayıs
* Sniper Elite V2 (Xbox 360, PS3, PC) – 4 Mayıs
* Ratchet & Clank HD Trilogy (PS3) – 18 Mayıs
* Men in Black: Alien Crisis (Xbox 360, PS3, Wii) – 25 Mayıs

Kaynak olarak https://www.digitalspy.co.uk sitesi kullanılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu