Sinema/TV - Haberler

MCU Thanos seviyesindeki yeni Saga yakında ortaya çıkacak

Marvel Sinematik Evreni’nin eleştirildiği birçok noktası olsa da en sevilen ve takdir edilmesi gereken yönünün süreklilik olduğunu söyleyebiliriz. Yani yetkililer yıllarca düşünülmüş ve ileriye dönük planlanmış bir evren yaratmayı başardılar. Tabi bu ekibin başında yer alan Kevin Feige’in bu başarıdaki payı oldukça büyük. MCU Thanos hikayesi ile yıllara yayılan bir hikayeyi karşımıza çıkarak Feige ve ekibi yeni büyük olay, Saga için Faz 4 ile birlikte harekete geçti.

MCU Thanos seviyesindeki tehdit yakında ortaya çıkıyor

Hali hazırda Faz 4 filmlerini izliyoruz ve Kevin Feige’e göre yeni Saga için bazı önemli ipuçları verilmeye başlandı bile. Yakında gösterime girecek Thor: Love and Thunder filmi için Total Film dergisi ile bir söyleşi yapan Feige, Thanos seviyesindeki yeni olayların yakında başlayacağını ve izleyicilerin karşısına çıkacağını belirtti.

“4. Faz filmlerinin sonuna yaklaşırken, bence insanlar bir sonraki Saga’nın nereye gittiğini görmeye başlayacaklar.” diyen Feige, sözlerine şu şekilde devam etmiş; “Sanırım şimdiden, tüm bu Saga’nın nereye gittiğine dair en azından benim için belirgin olan birçok ipucu verdik. Ama önümüzdeki aylarda bu konuda biraz daha belirgin olacağız, bir planımız var ve böylece büyük resmi görmek isteyen izleyiciler yol haritasının küçücük, küçücük, küçücük bir kısmını görmeye başlayacaklar”

MCU’nun yeni büyük olayı için ise akıllarda birçok teori bulunuyor. Hali hazırda Loki dizisinde karşımıza çıkan ve Ant-Man: Quantumania’da daha detaylı işlenecek olan Kang the Conqueror karakterinin yeni büyük kötü olabileceği uzun süredir konuşuluyor. Fakat bunun yanı sıra Marvel’ın Secret Wars hikayesine yönelebileceği de tahminler arasında. Hangi büyük olayın karşımıza çıkacağını ise bize zaman gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu