Sinema/TV - Haberler

Metal Gear Solid’in ilham aldığı film tekrar çekiliyor

Oyun dünyasının en önemli, daha doğrusu vurucu yapımlarından birisi şüphesiz Metal Gear Solid olmuştur. Hideo Kojima imzasını taşıyan seri her ne kadar yoluna farklı isimlerle devam edecek olsa da oyuncuların aklında her zaman o başarılı yapımlarıyla kalacak eminim.

Metal Gear Solid serisinin fanatikleri eminim oyunun en büyük esin kaynaklarından birisinin 1981 yılında gösterime giren Escape from New York filmi olduğunu bilir. Öyle ki John Carpenter imzalı filmde rol alan ve Kurt Russell tarafından canlandırılan Snake Plissken, hem ismi ile hem de görünüşü ile Solid Snake karakterine ilham kaynağı olmuştur. İşte bu film tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hem de ünlü bir yönetmen ile.

Henüz resmi olarak açıklanmasa da gelen haberler Sin City ve Machete gibi filmlerin yönetmeni olan Robert Rodriguez’in Escape from New York filmini tekrar çekeceğini işaret ediyor. Hikaye olarak aslına sadık kalınacağı belirtilen filmin günümüze uyarlanacağı ve yine distopik bir gelecek zamanda geçeceği de vurgulanmış. Film ile ilgili daha fazla bilgi ise şimdilik yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu