Oyun Haberleri

Microsoft Edge ile para kazanabileceğiz

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10 ile beraber yayınlanan şirketin yeni tarayıcısı Microsoft Edge, bize para kazandıracak.
Peki bu nasıl olacak? Sonuçta kimse kimseye karşılıksız para vermez. Ama Microsoft veriyor. Özellikle Internet Explorer’in yeni nesil tarayıcılardan geri kalmasından dolayı atağa geçen Microsoft, yeni tarayıcısı Microsoft Edge’yi duyurmuş ve Windows 10 ile beraber hizmete sunmuştu. Ancak beklenileni veremeyen Edge, şirketi hayal kırıklığına uğrattı ama yıldırmadı. Windows 10 kullanıcılarının sadece %20-25’i aktif olarak Edge’yi kullanınca şirket harekete geçti ve Edge’nin hak ettiği değeri bulması için bir kampanya başlattı. Öyle ki, oturduğumuz yerden şayet Edge’yi kullanırsak, Microsoft bize para ödeyecek.

Ancak tabii ki Microsoft’un bizden bir şartı var. Eğer varsayılan arama motorumuzu Bing yapar ve tarayıcı olarak Edge’yi kullanırsak, puan kazanacağız. Bu puanlar sayesinde ise, Amazon, Starbucks ve Skype üzerinden alışveriş yapabileceğiz. Şuanda sadece Amerika’da aktif olan bu sistem, en kısa sürede tüm dünyada faaliyete geçecek. Ne kadar çok Edge kullanırsak o kadar çok puan kazanacağız ve belki de bu puanlarla Amazon’dan dilediğimiz ürünü alabileceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu