Oyun Haberleri

Microsoft, Fable’ı iptal ederek skandala imza atmış olabilir!

Sağır Sultan’ın da duyduğu üzere Microsoft, Fable Legends ve bağlı olduğu ünlü oyun stüdyosu Lionhead Studios’un fişini çekti. Ebette acımasız bir dünyada yaşıyoruz ve böyle şeyler olabiliyor.
Peki, şöyle düşünün siz çalışırken, aylarca uğraşmışken içeri biri girse ve daha önceden haber bile vermeden sizi kovduğunu ve projeyi çöpe attığını söylese? Sanırım Microsoft, Lionhead Studios’a aynı şeyi yapmış.

Lionhead Direktörü David Eckelberry durumu absürd olarak tanımladı. Kendi Twitter hesabında “Kızımın doğum günü için neden çiçek yolladıklarını en sonunda anladım.” diyerek tepkisini koydu.
Bunun dışında Lionhed Topluluk Menejari olayın yaşanmasından saatler önce, insanların fikirlerini alıyor, oyun hakkında bilgilendirmelerde bulunuyordu.

Elbette bu noktada merak edilen böylesine önemli bir kararın nasıl bu kadar acele bir şekilde verdiği oldu. Her nasıl olursa olsun Lionhed Studios’ta birçok insan çalışıyordu ve insanlar işleriyle uğraşırken bir anda ortaya çıkıp “Hadi kapattık arkadaşım.” tarzı bir tavır bize -daha doğrusu bana- fazla acımasız geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu