Oyun Haberleri

Microsoft Flight Simulator görsel olarak büyüleyici duruyor

Firmanın bir süredir üzerinde çalıştığı Microsoft Flight Simulator için yeni bir video daha yayınlandı. Oyundaki hava şartlarına odaklanan Microsoft Flight Simulator’ın bu videosunda gece gündüz döngüsü de olmak üzere birçok detaya yer verilmiş.  

Microsoft Flight Simulator görsel olarak büyüleyici duruyor

Yayınlanan yeni video oyunun kreatif yönetmenliğini yapan David Dedeine‘in yorumları ile başlıyor. Yeni oyundaki hava şartlarını konuşmaktan dolayı oldukça gururlu olduğunu dile getiren David, video boyunca oyunun hava şartları ve grafikleri konusunda detayları paylaşmış.

Zaten videoya genel olarak baktığımızda başlıkta da belirttiğim gibi büyüleyici bir güzellikte olduğunu görüyoruz. Bütün dünyayı bünyesinde barındıracak olan oyun, harita sistemini kullanmasıyla da gerçekçi bir deneyim sunuyor. Yani oyunda görmüş olduğunuz her şehir, her bölge direk olarak harita sisteminden oyuna aktarılmış durumda. Tabi bu videoda da bahsedilen hava şartları gibi dinamikler ile birlikte atmosferin çok daha gerçekçi bir hale büründüğünü de söyleyebiliriz. Oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu