Oyun Haberleri

Microsoft, tamamen BEDAVA olacak yeni yarış oyununu duyurdu

Forza serisi sayesinde kendinden sonra çıkan yeni yarış oyunlarına ilham verebilen Microsoft, yeni bir yarış oyunu daha duyurdu. Geliştirilme tarafını yeni kurulan Electric Square‘e emanet etti. İngiltereli bir stüdyo olan Electric Studio, aslında bakarsanız adını sıkça duyduğumuz Gobo Studio‘nun bir alt stüdyosu olan hayatına devam ediyor. Disney Infinity serisinin yanında vakti zamanında For Honor’ın geliştirilmesinde Ubisoft’a yardım eden geliştiricilerin Miami Street’te neler yapabileceğini merak ediyoruz?

Miami Street duyuruldu

Sadece Windows 10 yüklü PC’ler için duyurulan Miami Street, oynaması ücretsiz olacağı için içeriklerin tamamen son kullanıcının zevkine göre tasarlanacağı belirtildi. Şu anda test aşamasında olan oyunun ne zaman çıkacağı belli değil. Ancak Microsoft geliştiricileri, E3 2018 fuarında Miami Street’e de yer verebileceğini söyleyebiliriz. Pistler yerine yarış mekanlarını sokaklar olarak gösteren geliştiriciler, oyunun Xbox One‘a çıkıp çıkmayacağı hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Bu sebepten dolayı konsol oyuncuları, Miami Street’in Xbox One‘a gelip gelmeyeceği konusunda merakta kaldı. Bakalım geliştiriciler, oyunu PC’nin yanında konsola da getirecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu