Oyun Haberleri

Microsoft, XBox Game Pass fiyatlarını düşürmeye çabalıyor

Microsoft’un bizlere ücretsiz oyun sunan hizmeti XBox Game Pass için yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Buna göre oyunların öncesinde reklam yayınlamayı planlayan platform için hazırlıklar yapılıyor.

XBox Game Pass için uygun fiyatlı paket tanıtılabilir

Henüz resmi bir açıklama olmasa da firma içinden gelen bilgilere göre, artan yaşam maliyetleri sebebi ile abone kaybetmemek için farklı paketler oluşturulduğu yönünde. Bunlardan biri de reklam içeren abonelik paketi. Oyuna girmeden önce yayınlanacak bu paket tasarı aşamasında ve fiyat olarak da 3 dolar bandında tutulmaya çalışıyor.

XBox Game Pass fiyatları düşebilir

Ayrıca gelen bilgilere göre oyun sayısını ve çeşitliliğine de sınırlayacak olan bu yeni paket, hitmete sunduğu tüm yapımlarda çevrimiçi desteğini devam ettirecek. Büyük ihtimalle firmanın kendi stüdyolarından yayınlanan yapımlar (Forza Horizon 5, Gears 5 ve Halo Infinite gibi) için sunulacak olan bu paket yine de iyi bir deneyim sunacaktır.

Firmadan konu hakkında henüz resmi bir duyuru yapılmamış olsa da kulağa daha ucuz bir pakete erişebilme şansı hoş geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu