Oyun Haberleri

Middle Earth: Shadow of War’dan örümcek Shelob sürprizi

Warner Bros. Interactive Entertainment ve Monolith Productions’ın San Diego Comic- Con’da düzenledikleri panelde, Middle-earth: Shadow of War için yeni bir fragman yayınlandı. Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü’nden hatırlayacağımız örümcek Shelob’un oyuna geleceği duyuruldu. Gollum’un Frodo’yu yanlış yönlendirip, Mordor’a gittiğini iddia ettiği tünele yani Shelob’un yuvasına sokmasıyla ortaya çıkan örümcek, Frodo’yu etkisiz hale getirir ancak Sam tarafından kurtarılır.

Shadow of War’da daha çok insan formu ile görülen Shelob’u The Walking Dead’den tanıdığımız Pollanna Mclntosh canlandırıyor. Tolkien hayranlarının bildiği Shelob’dan biraz farklı olan karakter, Shadow of War’da büyük bir role sahip olacak.

Kahramanımız Talion’un ve Orta Dünya’nın geleceğini göstermek için insan formuna giren Shelob, Celebrimbor’un gözünde şüpheli olarak kalacak. Talion’a Shelob’a güvenilemeyeceğini ve dostları olmadığını belirten Celebrimbor, örümcekten pek hoşnut değil gibi.

Fragmanda Shelob’u bildiğimiz ve korktuğumuz örümcek formunda da görmek mümkün. Bakalım Shelob Shadow of War’da nasıl bir role sahip olacak. Middle-earth: Shadow of War, 10 Ekim’de oyun severlerle buluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu