Oyun Haberleri

Miyazaki’ye selam çakan oyun: Lynn and the Spirits of Inao

Hayao Miyazaki ve Studio Ghibli’nin sahip olduğu yaratıcılığı birçok yapıma ön ayak oluyor. Hayal gücünün kapılarını sonuna kadar aralayan Miyazaki’den esinlenen yeni bir oyun daha Kickstarter süreci ile karşımıza çıktı.

Kickstarter üzerinden geçtiğimiz günlerde bağış toplamaya başlayan Lynn and the Spirits of Inao, oyunculara 2Dplatform türünde bir oynanış vaat ediyor. Görsel ve yaratıcılık anlamında Miyazaki’nin Ruhların Kaçışı ve Prenses Mononoke gibi yapımlarından esinlenen oyunun ana dinemiği ise gece ve gündüz döngüsü üzerine kurulmuş. karşınıza çıkan bulmaca ve platform öğelerini bu dinamik ile geçmeye çalıştığımız oyunun Snes ve Mega Drive zamanında oynadığımız oyunlara benzer bir yapısı var ve yapım ekibi de zaten bunu hedeflemiş durumda.

Özellikle çizim ve animasyon anlamında Lynn and the Spirits of Inao’yu gerçekten çok başarılı buldum ve beklediğim oyunlar arasına girdiğini söyleyebilirim. Şu anda 30.000$’ı geçen oyunun bağışlardaki hedefi ise 53.000$ olarak belirlenmiş ve daha kampanya bitimine 19 gün olduğunu düşünürsek Kickstarter sürecinden başarıyla çıkacağını düşünebiliriz.

Oyunun Kickstarter sayfasına buradan, videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu