Oyun Haberleri

MK okuru geçen hafta neler okudu?

Pazartesi günleri geçen haftanın muhasebesinin çıkarıldığı günler olarak bilinir. Bugün standart haberlerimizle sürekli olarak karşınıza çıkarız. Steam’in Top 10 listesi, geçmiş haftanın anket sonuçları, UK Chart gibi..

Bunlardan bir tanesi de artık bir pazartesi geleneği halin gelmeye başlayan “Haftanın en çok okunanları” listesi.

Her hafta yüzlerce haber, makale, inceleme okuduğunuz, video ve galerilerini ziyaret ettiğimiz sitemizde bakalım geçtiğimiz yedi gün içinde en çok hangi konuların hangi haberlerine önem vermişsiniz?

Listeye baktığımızda şaşırılmayacak bir şekilde Black Ops 2’nin liste başı olduğunu görüyoruz. Nitekim geçen hafta duyurulan yeni Call of Duty oyunu videosu ile en çok ilgi çeken haber oldu.

İkinci sırada ise yaklaşan en büyük oyun fuarı E3’ün 2012 ayağında hangi oyunların olacağını anlatan makalemizin ilk bölümü mevcut. Mahmut Saral’ın dünyanın dört bir köşesine giderek araştırdığı bu yazı dizisi geriye kalan bölümleri ile sizlere yön göstermeye devam edecek.

Üçüncü sırada ise yine lack Ops mevcut. Sizler için o ana kadar çıkmış bilgiler, görseller ve videosundan faydalanarak biraz da toprağı eşeleyerek yazdığımız ön inceleme yen beklentilerin bulunduğu yazımız bir hayli ilgi görmüş.

İşte MK okurunun geçen hafta en çok okuduğu 10 yazı:

1-Black Ops 2’nin ilk videosu yayımlandı!
2-E3 2012’de beklediğimiz oyunlar – Bölüm 1
3-Call of Duty: Black Ops 2
4-Prototype 2 – X360
5-God of War 4: Ascension’ın yeni videosu geldi!
6-Black Ops 2 tartışmaları da beraberinde getirdi!
7-The Walking Dead – Part 1: A New Day
8-Dizi Dizi Oyun
9-UEFA Euro 2012
10-Ghost Recon’dan bomba gibi video!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu