Oyun Haberleri

Modern Warfare 2’de banlanan oyuncu en yakındaki Activision ofisini ziyaret etmiş

Modern Warfare 2’de banlanan oyuncu garip, ya da en azından fazla doğrudan bir yola başvurmuş. Oyunda haksız yere ceza aldığına inanan oyuncu, ABD’nin Austin, Texas eyaletindeki Activision ofisine “çalışanlar ile konuşmak” için gitmiş. Tabi ki güvenlik tarafından geri çevirilmiş ve bu olayı reddit’e taşımış.

Modern Warfare 2’de banlanan oyuncu  “bana menajeri bağlayın!” demiş

Reddit’te konuyu anlatan oyuncu, 28 Ekim’de oyundan uzaklaştırıldığını, banının kaldırılmasına dair talep reddedilince yeni e posta adresi oluşturup oyunu Steam’den tekrar satın almış, 29 Ekim’de tekrar banlanmış. Olayı r/activiision bölümünde anlatan kullanıcının gönderisi reddit moderatörleri tarafından silinmiş;
” Bugün (31 Ekim) Austin’de bulunan Activision ofisine, bir Activision yetkilisi ile konuşmaya gittim çünkü telefonda anlaşmak mümkün değil. Park yerinde beni karşılayan güvenlik görevlisi kimseyle konuşamayacağımı söyledi.”
Modern Warfare 2'de banlanan oyuncu
Güvenlik görevlisi, oyuncunun şikayetini yetkililere bildirmiş ancak oyuncuya ulaşan olmamış. PlumContent adındaki oyuncu  “140 dolar ödediğim bir oyunun yapımcısından kimseyle iletişime geçememek çok sinir bozucu” ifadelerini kullanmış. Kendisinin oyunu iki kez satın aldığını hatırlatalım.  Müşteri hizmetleri ile yaşanan gerginlikler alışıldık bir durum ama bu yüzden en yakındaki ofise gidip “bana birini gönderin” demek en hafif tabirle garip. 

Modern Warfare 2’nin popülerliğini ifade etmek için Steam Deck’i liderlikten indirdiğini belirtmek yeterli olacaktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu