Sinema/TV - Haberler

Monster Hunter filminin kamera arkasından ilk görsel geldi

Capcom özellikle son oyunu ile büyük kitlelere ulaşmayı başaran Monster Hunter için bir film projesi olduğunu duyurmuş ve film ile ilgili ilk bilgileri de bizlerle paylaşmıştı. işte Monster Hunter filminin çekimlerinin başladığı da başrol oyuncusu tarafından bizzat duyurulmuş oldu.

Monster Hunter’ın filmi geliyor

Daha önce Capcom‘un bir başka projesi olan Resident Evil filmleriyle de karşımıza çıkan Milla Jovovich, Monster Hunter uyarlamasında da baş rolde yer alıyor. Oyuncu kendi Instagram hesabından bir görsel paylaştı ve filmin çekimlerinin de başladığını doğrulamış oldu. Doğrulamış oldu diyoruz çünkü filmin çekimlerinin Eylül ayında başlayacağı zaten belirtilmişti.

Monster Hunter filmi Milla Jovovich‘in eşi olan Paul W.S. Anderson tarafından yönetiliyor ve filmde Jeremy Bolt yapımcılık görevini üstlenecek. 60 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan filmde ayrıca Ron Perlman gibi deneyimli bir oyuncu daha bulunuyor. Filmin yönetmeni olan Paul W.S. Anderson, daha önce eşi Milla Jovavich ile Resident Evil filmlerinde de yer almış ve bu filmlerin bazılarının da yönetmenliğini üstlenmişti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu